DJEMAA EL FNA 2017

Salon Du Cheval
11 oktober 2016
Nieuwe uitgave: Te Gast In Marokko
28 juli 2017

DJEMAA EL FNA 2017

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 september transformeert het Museumpark weer in Djemaa el Fna – Eetplein Rotterdam. De sfeer van duizend-en-een-nacht, midden in het centrum van Rotterdam. De kaartverkoop voor de editie van 2017 is gestart! Binnenkort wordt ook het programma bekend gemaakt.

Net als haar inspiratiebron in Marrakesh is dit plein een levendige ontmoetingsplaats, waar je volop kunt genieten van de Noord-Afrikaanse cultuur. Natuurlijk door heerlijk eten: ruim 70 ondernemers bieden hun waren aan, rechtstreeks van de barbecue of uit de tajine. In de smalle straatjes van de Souk vind je weer de mooiste producten en souvenirs. Overal kom je muzikanten, schrijvers, comedians en spoken word artiesten tegen.

  • Datum: 22 t/m 24 Sept 2017.
  • Locatie: Het Museumpark Rotterdam
BM
BM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.