Gastronomie Award

50 jaar Toerisme met Marokko
13 september 2017

Gastronomie Award

Wanneer:
27 januari 2018 – 28 januari 2018 hele dag
2018-01-27T00:00:00+01:00
2018-01-29T00:00:00+01:00
Waar:
Buersgebouw
Eindhoven
Contact:
Said El Amraoui
06-42814941

De Marokkaanse keuken

Net als het hele land is de Marokkaanse keuken rijk aan geuren, kleuren en aroma’s. De parfums en de zoet-hartig combinaties zijn wereldberoemd.
Het Gastronomie Award is de jaarlijkse prijs voor de restaurant die erin slaagt op een opvallende gerecht klaar te maken. Het Award is een initiatief van “Boezoek Marokko”. Het is de eerste keer dat de prijs werd uitgereikt. Met de prijs wil “Bezoek Marokko” laten zien dat veel restaursnts vanuit een maatschappelijke betrokkenheid actief bezig zijn om Marokko als Gastronomie bestemming  te promoten en dat met veel succes doen.

Naast de prijsuitreiking staat deze Award ook in het teken van kennisoverdracht. Tijdens de uitreiking wordt een aantal ingestuurde cases gepresenteerd en kort besproken. Restaurants kunnen zo van elkaar leren en nieuwe ideeën opdoen. Tevens zijn er enkele sprekers , top chefs en experts aanwezig die zullen ingaan op het thema van de dag.

De uitreiking van de Award 2017 vindt plaats op 27 en 28 in Eindhoven.

We kijken vooruit! De restaurants die vandaag de dag succesvol zijn, hebben een weg gevonden anno 2017 te floreren. Met de kennis en ervaring van het verleden trotseren zij de toekomst.

De vakjury van de Gastronomie Award bestaat, naast “Bezoek Marokko” uit Top chefs, experts etc.

BM
BM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *