Marokko Plus

 

Over Marokko.Plus
Marokko.Plus is de website die hoort bij de gids uitgave. Wij brengen nieuws dat relevant is voor de (frequente) reiziger naar Marokko en de zaken met betrekkingen tot de bestemming Marokko.

Over  Marokko Plus Magazine en Gids
Al sinds  12-12-12 is Bezoek Marokko dé onafhankelijke officiele bron van informatie over het reilen en zeilen van de Marokko bestemming. Een keer per 3 jaar gaat het blad in op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van luchtvaart, hotels, gezondheid, travel management, enz.

Wie leest Marokko Plus?
Marokko Plus richt zich op de eerste plaats op ondernemers, zaken mensen en Start Ups. Marokko Plus heeft een dekking van 100 procent onder deze doelgroep , oftewel potentiele geinteresserden in Marokko business bestemming.

Daarnaast kent het abonnementenbestand van Marokko Plus veel frequente reizigers. Dit zijn over het algemeen directeur-eigenaren uit het MKB of managers uit het midden- en hoge kader van grote bedrijven, die minstens tien keer per jaar op reis gaan. Ook geven verschillende zakenreisorganisaties Marokko Plus cadeau als relatiegeschenk aan hun meeste frequente reizigers en boekers. voor de bestemming Marokko.

Ten derde wordt Marokko Plus verstuurd naar de verschillende partijen in de reiswereld zelf. Denk hierbij aan alle vestigingen van zakenreisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen die vanaf Schiphol of een van de regionale luchthavens diensten onderhouden, de (regionale) luchthavens, autoverhuurbedrijven, hotelketens, CRS’en, enz. Binnen deze bedrijven wordt Marokko Plus op alle niveaus goed gelezen.

Verspreiding
Marokko Plus wordt verspreid door middel van combi-abonnementen (50 euro inclusief btw voor een jaarlijks uitgaaf + Lidmaatschap B2Benelux Platform). Verder ligt het blad en gids in business lounges restaurants,  in de stoelzakken van regionale Marokkaanse banken; in de lobby’s van diverse hotels; en op ambassades en consulaten.

Adverteren op Marokko Plus

In het kader van ” 50 jaar wegwijs Marokko ” brengt Bezoek Marokko een nieuw gids nummer uit  genaamd ” Marokko Plus “.  Interesse om te adverteren en sponsoren. Neem contact met ons op.

 

Marokko.Plus redactie