Land van comfort en ontspanning

Rust, sereniteit, stilte… In een comfortabel hotel, een riad, een vakantiedorp of een residentie bent u op de juiste plek.

U hebt recht op comfort en rust. Onze tradities getrouw ontvangen wij onze bezoekers als belangrijke gasten. In Marrakech, Fès of Rabat, in een riad, die traditionele huizen met een patio, of in een hotel met zwembad wacht u een gastvrij onthaal, ongeacht de gekozen accommodatie. Wij willen u ontvangen als een vriend, met een glaasje muntthee en een heerlijk gebakje.

Ga met een gerust hart onze oude authentieke steden bezoeken, zoals Marrakech en Fès. Verlaat het comfort van uw hotel, Marokkaans of deel uitmakend van een internationale keten, om te gaan winkelen, op zoek naar cadeaus en souvenirs die uw huis zullen versieren. Of ga heerlijk aan één van onze mooie stranden liggen om bruin te worden, in Agadir, Saïdia, Asilah of Essaouira.

De decoratie van onze hotels ruimt altijd een ereplaats in voor de pracht van de Marokkaanse kunstnijverheid. Zo kunt u kennismaken met onze levende cultuur: de rijkdom van ons aardewerk, smeedijzer of koperwerk, om nog maar te zwijgen van onze regionale producten en de heerlijke gastronomie.

Alle Marokkaanse etablissementen, van het eenvoudigste tot het meest luxueuze, bieden de dienstverlening die optimaal tegemoet komt aan uw behoefte aan rust en comfort. In elke hotelklasse vindt u het antwoord dat u verwacht voor een rustgevende vakantie.

Het goede leven

Marokko ontvangt u en stelt alles in het werk om aan uw wensen te voldoen. De kwaliteit van de dienstverlening staat garant voor een aangenaam ontspannen verblijf.

Zodra u voet zet op Marokkaanse bodem voelt u dat alles ten dienste staat van een welverdiende rustige vakantie. De vermoeiende reis is al snel nog maar een vage herinnering. Niemand is hier een anoniem nummer, uw verblijf staat van a tot z in het teken van een nobele ambitie: u laten kennismaken met de gastvrijheid en het raffinement van ons land.

Misschien is de eerste glimlach toonaangevend voor uw verblijf in Marokko. Het Koninkrijk is een kruispunt van verschillende invloeden en ontvangt sinds eeuwen zijn bezoekers met open armen. Let op de eeuwenoude pleinen van Marrakech, Meknès of Fès op een vriendschappelijk gebaar en geniet van de Marokkaanse gastvrijheid.

In Marokko zijn de winters kort en geniet u het grootste deel van het jaar van zonnige dagen. In de Atlas ruikt u de lucht van het hooggebergte, in de dalen geuren bloemen en planten en aan de Atlantische Oceaan of de Middellandse Zee geniet u van de zon.

De Marokkanen ontvangen graag en willen hun traditionele gewoontes graag met u delen. De cultuur van ontspanning en welzijn is hier een levenskunst. U hebt de keus tussen hammam, spa en thalassotherapie, het weldadige ontspannen gevoel ligt binnen handbereik. Overal zult u verbaasd staan over de kwaliteit van de dienstverlening, van het eenvoudigste hotel tot het meest luxueuze palace.

Diverse genoegens

Tijdens uw vakantie wilt u een ruime keus aan activiteiten. Hier schakelt u naadloos over van cultuur naar levenskunst, van zalig nietsdoen naar wereldgeschiedenis.

Hebt u rust nodig? Droomt u van een rustig verblijf in een comfortabel hotel? In Marokko bieden alle hotels, van middenklasse tot paleis, tal van activiteiten om u te vermaken of te verrijken. Laat u verleiden door de perfecte en hoogwaardige service.

Bij ons stapt u bijna ongemerkt van de medina naar de golfbaan, van het zwembad naar het museum. In Marokko gaat u op een natuurlijke wijze over van heerlijk nietsdoen naar culturele activiteiten. Kwestie van ritme, en daarin bewijst Marokko zijn meesterschap. Hier gaat alles samen: geschiedenis, monumenten, gastronomie, kunstnijverheid… En toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw budget of de hotelklasse die u gekozen hebt.

Het meest geraffineerde aspect van Marokko vindt u misschien wel in de hammams en de schoonheidsbehandeling op basis van natuurlijke producten, zoals arganolie en Alepzeep. Een raffinement dat zijn authenticiteit ten dienste van uw welzijn heeft weten te behouden. Er gaat niets boven een heerlijke massage of een thalassotherapie in de zon om energie op te doen en uw topconditie te hervinden!