Film en documentaire shoots in Marokko

Wij bieden Consult & Advies wat betreft de Marokkaanse filmindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van International Film Shoots in Marokko. Wij zijn uw gids voor alle benodigde informatie m.b.t :

  • Bestemmingsinformatie,
  • Referentie foto’s / video,
  • Het ontdekken van een locatie (locatie scouting), de technische haalbaarheid, etc
  • Contacteren van Marokkaanse Toerisme Boards en Film Commissies voor de bestemming Incentives,
  • Locatie permissies en vergunningen,
  • Verzekeringen & Security,
  • Line producenten en locatie managers opstellen,
  • Casting & verhuur van materiaal en alle andere technische ondersteuning,
  • Gehele logistieke regelingen per budget, waaronder: Air Travel, Visa, A-klasse hotels, Economy Hotels, Arabische en Marokkaanse maaltijden op locaties, vervoer etc.

We hebben speciale en exclusieve arrangementen voor film schoots in Marokko. In aanvulling op deze, bieden wij mogelijkheden voor shoots in alle 12 regio’s van Marokko en het regelen van overheidsvergunningen voor b.v een opname met een Drone op zeer korte termijn. We onderhouden contacten met diverse overheidsorganisaties, zoals Film Corporaties, Ministeries van Toerisme namens productiehuizen, nationale publieke omroepen, Particulieren zenders en televisies om filmopnamen te krijgen.

Onlangs hebben we met succes verschillende projecten shoots in Marokko afgerond, Ook recent voor een regionaal zender in Nederland een uitgebreid film Shoot gemaakt in regio Ouarzazate. En we hebben nog dit jaar lopende filmprojecten vanuit België.

Cases 2016 i.s.m NPO: Programma Erica op reis,Marokko

Erica Terpstra reist af naar Marokko. Hier is zij te gast bij de nomadische Berbers. Het centrale plein van Marrakech is een drukte van jewelste, en biedt ’s avonds een scala van bijzondere voorstellingen: slangenbezweerders, buikdansers, waarzeggers, opmerkelijke toneelstukken… Kortom, Erica komt bijna ogen te kort. De presentatrice laat zich verrassen door de geheimen van de smaakvolle Marokkaanse keuken. Erica trekt naar het diepe zuiden van Marokko, waar ze de nomadische Berbers ontmoet; de oudste en tevens grootste groep bewoners van het land. Ook bezoekt ze de beroemde filmstudio’s die midden in de woestijn gelegen zijn. Dit is een herhaling van 5 december 2014.

Cases 2017 i.s.m BNN: DE GEVAARLIJKSTE WEGEN VAN DE WERELD MAROKKO

DATUM UITZENDING: WO 18 JAN 2017 20:30

Lange Frans en Sigrid ten Napel – Marokko
Marokko, land van gevarieerde landschappen, prachtige plaatsen, de heerlijke keuken en de gastvrije bevolking. Rapper Lange Frans en actrice Sigrid ten Napel gaan hier een onvergetelijke reis maken