Een nog te ontdekken land

Marokko is altijd authentiek, en ook verrassend, aan zee, in de bergen of in de woestijn. En overal hetzelfde onthaal, dezelfde gastvrijheid.
Ongerepte natuur
In afgelegen gebieden van de Atlas of de Rif kunt u herders of boeren ontmoeten. Een cadeautje, een beetje ruilhandel, een gedeeld maal en u geniet van een verrijkende ontmoeting. Accepteer een uitnodiging, de gastvrijheid is oprecht. Volg het tempo van het dagelijks leven in Marokko om beter te begrijpen hoe deze authentieke samenleving functioneert.
Zon, zon, zon
Hier wordt uw droom werkelijkheid: een strand helemaal voor u alleen. Een lang lint van zand langs de oceaan of een kreekje aan de Middellandse zee, hier is het zwemparadijs dat u zocht. Maar voor een verfrissende duik mag u ook de watervallen, de bronnen en de wadi's niet vergeten! Het water is altijd heerlijk in Marokko.
Reis naar het binnenland
Het is heel eenvoudig, om ontdekkingsreiziger te worden in Marokko. Vertrek bij dageraad en zet koers naar de woestijngebieden, en u zult uitzonderlijke momenten beleven. Op bepaalde tijden laat de natuur zich op zijn mooist zien. Laat u verrassen door de uitgestrektheid van ons land.

Tal van verrijkende ervaringen

Hier is de minste geringste excursie een gelegenheid voor ontmoetingen, uitnodigingen om te blijven overnachten, om familiefeesten bij te wonen. Laat u leiden, vol vertrouwen.
Groen toerisme
In de Rif kunt u gebruik maken van de nieuwe accommodatiegelegenheden, Bed & Breakfast of een kamer bij de bewoner, tijdens uw tochten in het middenhoge gebergte. Ontdek een nog ongerepte omgeving die vandaag zijn wilde, en toch door de eeuwen heen door de mens bedwongen, landschappen wil laten zien.
Verfrissende watervallen
Op een uur rijden van Marrakech bereikt u de Ourika vallei. Een wandeling voor groot en klein onder de notenbomen langs de rivier brengt u naar de natuurlijke bekkens die de rivier in de rotsen heeft uitgeslepen. Ideaal voor een verfrissende duik wanneer de "rode stad" door de hitte niet te harden is.
Gezellig gezinsleven
Wanneer u in gehuchten of minder toeristische dorpen komt, kunt u zich met een gerust hart laten uitnodigen, bijvoorbeeld voor een trouwfeest. U beleeft een intieme en onvergetelijke ervaring. Niets van wat reisgidsen u kunnen voorstellen is te vergelijken met wat de Marokkanen u bieden als zij u uitnodigen om een samen-zijn met hun familie te delen.
Volubilis
Profiteer van de frisse ochtend- of avondlucht om de Romeinse ruïnes van Volubilis te bezoeken, op ongeveer dertig kilometer van Meknès. Triomfboog, bewonderenswaardige mozaïeken, resten van patriciërshuizen, de pracht van deze vroeger welvarende stad is er voor u alleen, in de vroege ochtenduren of tegen zonsondergang. Een reis in de tijd!

Marokko, trendsetter

Er zijn tradities, er is ook moderniteit. In Marokko komt creativiteit in alle gebieden tot ontplooiing en drukt een innoverend stempel op alle kunstuitingen.
Jonge kunstenaars
Marokko verandert. Het land bruist van talentvolle kunstenaars die uw nieuwsgierigheid op de proef zullen stellen op het gebied van mode, design of schilderkunst. In Marrakech, Essaouira, Tanger, Casablanca of Rabat vindt u tal van kunstgalerieën waar u de creatieve avant-garde van onze kunstenaars kunt ontdekken.
Onstuimige nachten
De nightclubbers kunnen hun hart ophalen in het vrolijke feestelijke Marokkaanse nachtleven. De jazzclubs en nachtclubs van Marrakech, Rabat of Casablanca doen geenszins onder voor andere spots van het Middellandse Zeegebied. Elegant en trendy, ontspannen sfeer, beroemde DJ's die voor de muziek zorgen, liefhebbers van nachtelijk vermaak zullen hier aan hun trekken komen.
Etnische sieraden
De Marokkaanse juwelierskunst is een van de gebieden waar traditie en moderniteit uitstekend samengaan. Berberse inspiratie en hedendaagse design creaties gaan naadloos in elkaar over: een coherente ontwikkeling, gevoed door het verleden en beïnvloed door een geest van innovatie. Dezelfde ontwikkeling geldt voor de mode, waar klassieke kaftans samengaan met moderne prints. Bij ons is de trend gericht op het combineren van verleden en toekomst.