Academie

ACCADEMIE JAAR 2018

Bereidt u zich voor om Marokko als bestemming te verkopen? Hebt u een beroepsmatige interesse in Marokko of doet u zaken met Marokkaanse partners? Bezoek Marokko biedt u als professionals (reisbureau, touroperator) verschillende soorten modulen:

Word ‘ Marokko Kenner ’:

Onze “Marokko Kenner programma” is nominatief en niet-overdraagbaar. Deze educatief programma is bedoeld om de reisagenten van algemene reisagentschappen te belonen en om reisagenten die de bestemming niet kennen de kans te geven om Marokko anders te ontdekken.

Klik op de bestemming of het thema module die u het meest interesseert en volg de inschrijvingsprocedure.

Deze cursus programma dat speciaal is ontworpen voor de reisagent en waarmee u het reisaanbod voor bestemmingen in Marokko met modulen als Marrakech, Rabat, Tanger, Agadir, Fes, Essaouira, Casablanca. etc beter leert kennen.

De volledige cursus die wij u presenteren op uw locatie bestaat uit modules met een duur van ongeveer 45 minuten. U kunt deze  op uw eigen tempo volgen, onbegrensd in de tijd, in de volgorde die u wenst.

Met dit programma zult u niet alleen over Marokko en de verscheidenheid van de 12 regio’s in Marokko anders leren kennen ( lokaal, ecologisch etc) , maar u zult ook genieten van een reis met Bezoek Marokko, Plus zult u onze uniek formule officiele overhandigd i.v.v van een erkening certificaat krijgen als aangesloten reisorganisatie.

1st Academie jaar van de Marokko Kenners:

Opleidingsmodule van de studiereis 2018 : Marrakech-Essaouira-Ouarzazate-Meknes-Fes-Rabat-Tanger-Casablanca.

Bent u geinteresserd voor het studiereis Januari 2018, Meld zich aan voor 31 dec en maak gebruik van onze lopende korting-actie € 100, Code Jan-2018.

Modulen in ontwikkeling: Nador,  Al Houceima, Mijlpaal: mei-2018.

Aanmelden hier

Interesse om deel te nemen aan deze studiereis?