TUI FLY opent zijn eerste TUI-winkel in Marokko

Nieuwe route Transavia
13 april 2018

TUI FLY opent zijn eerste TUI-winkel in Marokko

De Belgische luchtvaartmaatschappij TUI Fly benadert Marokkaanse reizigers door de opening van haar eerste winkel reisbureau TUI in het centrum van Casablanca. Een primeur want het is de eerste TUI-winkel in Afrika.


Met de opening van dit reisbureau vergemakkelijkt TUI fly het boeken van vluchten die beschikbaar zijn voor Marokkaanse passagiers. Ze kunnen naar de TUI Store Casablanca om kaartjes te kopen en ontvang de begeleiding die nodig zijn om reizen te plannen. Met een vloot van de nieuwste generatie, kwaliteit van de dienstverlening en aantrekkelijke tarieven, het bedrijf TUI fly brengt de reiziger in het hart van haar business model.


Volgens Gunther Hofman, Managing Director TUI Fly Benelux: “Dit is een prachtig verhaal dat ons in Marokko bindt voor 12 jaar … Met de opening van de eerste TUI Store-Afrika, kunnen we het boekingsproces voor velen vergemakkelijken Marokkaanse passagiers en geef hen het beste reisadvies.


Aanraaksteunen en ontwerpdecor zijn bevoorrecht in dit bureau. Reisagenten zijn van plan de klant te begeleiden bij zijn verschillende verzoeken. “De concepten van ontvangst, service en assistentie zijn de kernwaarden van TUI,” zegt het bedrijf.


Actief in Marokko sinds 2006, is de Belgische luchtvaartmaatschappij TUI fly aanwezig op 12 Marokkaanse luchthavens. Het bedient Frankrijk, Italië, België en Nederland met een opvullingsgraad van ongeveer 92%. TUI vliegen vandaag aanhoudende groei in Marokko en voldoet aan de vraag van de Marokkanen in het buitenland wonen en toeristen door het openen van de eerste winkel TUI-Afrika.

BM
BM

2 Comments

  1. Lieve schreef:

    Eindelijk misschien ook het mooie Noorden brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *