Uw evenement op maat

Door Marokko te kiezen voor uw zakelijke evenementen behoudt u optimale vrijheid van handelen. U bent en blijft de beslisser, wij helpen u om uw doelstellingen te bereiken.

Wij ontvangen sinds lange tijd bedrijven en internationale organisaties die hier hun congres, evenement of seminar willen organiseren. Overal vindt u een luchthaven, de voorzieningen en de accommodatie die u nodig hebt, evenals programma’s die de synergie tussen uw medewerkers kunnen versterken.

Conferentie, lancering van een product, stimulering van de medewerkers, wij hebben er ervaring mee. Wij weten hoe we de werkomgeving moeten organiseren, maar ook de activiteiten die de energie stimuleren en de gezamenlijke ontplooiing bevorderen.

In Marrakech of in Casablanca kunt u kiezen uit talrijke mogelijkheden in de omgeving om uw medewerkers bijeen te brengen. Vele etablissementen bieden zalen en voorzieningen die uw uiteenzettingen, uw visie en uw strategie kracht zullen bijzetten.

Bivak in de woestijn, quad of 4X4, golf, trektochten, excursies, de catalogus van activiteiten voor na de vergaderingen is zo goed als onbeperkt. Talrijke teams hebben hier hun banden nauwer aangehaald, met een tocht in een luchtballon, op een karting circuit of een sportief klimparcours tussen de bomen in het avonturenpark.

Na een seminar of een congres in Marokko komen uw medewerkers terug, verrijkt door het avontuurlijke verblijf dat u hun geboden hebt. Ook hun productiviteit is verbeterd, want ze zijn gemotiveerd en beseffen het voordeel van vereende krachten wanneer het team de waarden en doelstellingen inziet die het management in optimale omstandigheden uiteen gezet heeft.

Een seminar in historische en culturele steden

Door een hotel te kiezen in een plaats die trots is op zijn verleden, zijn geschiedenis en zijn erfgoed geeft u duidelijk uiting aan uw visie van de toekomst en uw strategische doelstellingen.

De plaats waar u besluit uw medewerkers bijeen te brengen is nooit onbeduidend. In Marokko, het land waar gastvrijheid deel uitmaakt van een rijke en gevarieerde historische cultuur, vindt u de ideale omgeving om uw medewerkers te stimuleren. Een uiteenzetting geven over de op groei gerichte ambities of de uitdagingen van het bedrijf, met uitzicht op de Straat van Gibraltar, in Tanger, dat zet uw woorden kracht bij.

De plaats waar u een congres of een seminar organiseert is van symbolisch belang voor de onderneming. Een uiteenzetting over de toekomst van het bedrijf of over een strategie heeft meer impact in een prestigieuze historische omgeving. Fès, met zijn prachtig bewaard gebleven medina uit de 8e en 12e eeuw, is één van die plaatsen die de geest gunstig stemmen voor vergaderingen en besprekingen. De vele bezienswaardigheden bieden een uitstekende gelegenheid om de teambanden nauwer aan te halen. De wirwar van straatjes in een oude medina vergt samenwerking om er de weg te vinden. Een mooie beeldspraak: als ieder uitsluitend naar zichzelf luistert, raakt iedereen de weg kwijt.

Een moderne dynamische stad als Rabat biedt tal van voordelen. Veel grote ondernemingen en overheidsdiensten zijn er gevestigd. Het is dus eenvoudig om er beslissers en plaatselijke leidinggevende personen te ontmoeten. En voor uw medewerkers is Rabat een toeristische stad met een erfgoed dat kan bogen op een geschiedenis van 2000 jaar. Uw seminar afsluiten bij de ondergaande zon boven de monding van de rivier Bouregreg is meer dan zo maar een afsluiting: het is een onvergetelijke apotheose.

Een congres in een grote zakenstad

Casablanca is de economische long van Marokko. In de witte stad zijn alle industriële en handelsactiviteiten geconcentreerd. Een ideale dynamische omgeving voor zakelijke besprekingen.

Voor het organiseren van een congres of een seminar biedt Casablanca het grote voordeel het zenuwcentrum van de Marokkaanse economie te zijn. De hele infrastructuur is hierop toegespitst en kan ideaal tegemoet komen aan al uw wensen.

Maak een rit door de witte stad en u beseft onmiddellijk dat Casablanca een aparte plaats inneemt. Deze uitgesproken moderne stad, met soms gedurfde architectonische creaties, getekend door de bouwstijl van de jaren 1930, staat duidelijk in het teken van het Marokko van morgen. Casablanca is een actieve, dynamische, werkende stad die nooit stilstaat. De stimulerende sfeer is een troef om uw medewerkers bijeen te brengen.

Door haar ritme, haar leefwijze, haar ondernemingsgeest is Casablanca één van de actiefste steden van het hele Middellandse Zeegebied. Toch bezit de stad ook een oude medina en een historisch erfgoed waar uw medewerkers een exotische pauze kunnen houden. De gigantische moskee Hassan II, het op één na grootste islamitische gebouw, na Mekka, getuigt van de ambitie en energie waartoe Marokko in staat is.

Na lange vergaderingen en geconcentreerd werken is het goed ontspannen in Casablanca, een stad die zich kan ontpoppen als een aangename badplaats. Op de Corniche, de boulevard langs de oceaan, kunt u genieten van een welverdiende rust. Stranden, restaurants, nachtclubs bieden dag en nacht de gelegenheid om de zakelijke besprekingen voort te zetten in een ontspannen kader.

Een evenement aan de kust van de Atlantische Oceaan

Uw medewerkers voor een seminar of congres naar Marokko laten komen is ook een gelegenheid voor gezamenlijke ontspannende activiteiten. Het zal de samenwerking binnen uw teams ten goede komen en uw onderneming sterker maken.

Als u een evenement in Marokko organiseert, kunt u er zeker van zijn dat uw medewerkers gefascineerd en gemotiveerd terugkomen. In Agadir vinden ze prachtige golfbanen en gelegenheid voor watersport om na het werk te ontspannen. Met 300 dagen zon per jaar, 10 km fijne zandstranden, adembenemende landschappen in het binnenland en een berberkunst die een wedergeboorte doormaakt verdient Agadir terecht zijn reputatie als belangrijkste badplaats van Marokko. Onvergetelijke herinneringen komen altijd de bedrijfscultuur ten goede.

De motivatie van uw teams kan versterkt worden door gedeelde avonturen. In Dakhla, zult u met uw medewerkers dat unieke gevoel hebben aan het einde van de wereld te staan. Dakhla, legendarische tussenstopop de route van de postpostmaatschappij Aéropostale, is tegenwoordig een befaamde bestemming voor watersporters. Op deze wereldberoemde surfspot is het water altijd 25°C, het hele jaar lang. Een andere specialiteit is kustvissen. Er worden vissen van meer dan 45 kg gevangen! Zin om een wedstrijd te organiseren?

Laat uw medewerkers nieuwe energie opdoen aan de Middellandse Zee, in Saïdia. Het 14 km lange strand aan een beschutte baai is een vredig oord. Op het programma: ontspanning en strandactiviteit natuurlijk, maar ook ontdekking van de natuur in de lagunes van de wadi Moulouya, waar roze flamingo’s en grauwe ganzen hun toevluchtsoord hebben gevonden.

Hechte teams vormen in het hart van de woestijn

Wie een ervaring in de woestijn beleefd heeft, is definitief een ander mens. Voor een onderneming is dat de gelegenheid om banden nauwer aan te halen, solidariteit te versterken en een gemeenschappelijke visie te delen.

Sinds de legendarische opnames van Lawrence of Arabia van David Lean in 1962 komen tal van filmploegen uit de hele wereld naar Ouarzazate, zoals die van de Amerikaanse film Gladiator of de Franse Astérix & Obelix: missie Cleopatra. Bezoek met uw medewerkers de filmstudio’s en de decors, en beleef opnieuw de belangrijke legendes van de 7de kunst.

Laat uw werknemers vanuit Ouarzazate, een ideale uitvalsbasis, de charme ontdekken van de uitgestrekte woestijn. Breek met alle gewoontes, bied ieder de kans om zijn persoonlijkheid en zijn capaciteiten te tonen die naderheid ten dienste van de gemeenschap gesteld kunnen worden. Niets is beter dan een bivak onder de sterrenhemel om de energie van een groep te stimuleren en uw mensen een gedeelde ervaring te bieden.

Sinds de legendarische opnames van Lawrence of Arabia van David Lean in 1962 komen tal van filmploegen uit de hele wereld naar Ouarzazate, zoals die van de Amerikaanse film Gladiator of de Franse Astérix & Obelix: missie Cleopatra. Bezoek met uw medewerkers de filmstudio’s en de decors, en beleef opnieuw de belangrijke legendes van de 7de kunst.

Ontdek de dorpen van de Berbers, maak een voettocht in de bergen of een kameelrit in de Sahara. De banden van uw groep zullen duurzaam hechter zijn dankzij deze schilderachtige ontmoetingen en verrassende ervaringen. Bij het vallen van de nacht zullen uw medewerkers gecharmeerd worden door de magie van het houtvuur onder de immense heldere sterrenhemel.