Het gemakkelijk toegankelijke Marokko

Zin om bruin te worden? Om te feesten? Of om een geraffineerde keuken te proeven? Maak het u gemakkelijk, kies Marokko: hier vindt u alles wat u zoekt.

Kom mateloos genieten van onze stralende zon en van onze beroemde gastvrijheid. Dankzij het uitgebreide aanbod van hotels kunt u zorgvuldig uw keus maken, rekening houdend met uw budget. U kunt bijvoorbeeld een clubformule kiezen, met activiteiten en ’s avonds shows, of een rustig hotel.

Als u met uw hele gezin komt, zorgen wij dat ieder zich op zijn gemak voelt, voor een gedeelde vakantie, een gelukkig samen-zijn. Familiebanden zijn heilig bij ons en wij zullen alles in het werk stellen om aan de wensen van jong en oud tegemoet te komen. Geniet van uw vrije tijd en ontspanning, wij zorgen voor uw gezin.

Marokko is een gemakkelijk toegankelijk land, dankzij de vele luchthavens. Het is gelegen op het kruispunt van noord en zuid en van oost en west. Daarom is de ontvangst van reizigers bij ons meer dan een gewoonte: het is onze cultuur. Kom genieten van de zon en ontdek de rijkdommen die wij voor u in petto hebben.

Stranden voor elke smaak

Atlantische Oceaan of Middellandse Zee, Marokko bezit een prachtig kustgebied met uitgestrekte blanke zandstranden. U vindt er ongetwijfeld het strand van uw dromen.

Bewonder in Tanger de Straat van Gibraltar bij ondergaande zon in een beschut kreekje aan de Middellandse Zee. Of maak een wandeling over de stadsmuren van Essaouira, waar u dat typisch Marokkaanse gevoel zult hebben dat u aan het eind van de wereld staat. In het zuiden verandert u in een ontdekkingsreiziger op de eerste zandduinen van de Sahara.

In Agadir krijgt het zand bij zonsondergang een okergele kleur. Op hetzelfde moment bereiden de nachtclubs aan de stranden van Casablanca zich voor op een nieuwe bruisende nacht. Vredige dromen of hectisch nachtleven, u hebt het voor het kiezen.

Na het zonnen en het zalig nietsdoen voelt u zich eindelijk heerlijk ontspannen. Misschien is het dan hoog tijd voor een verkwikkende behandeling om weer volop energie op te doen in één van de vele spa-, balneotherapie- en thalassotherapiecentra. Met natuurlijke producten zoals honing, arganolie en Alepzeep zult u zich als herboren voelen. Onze traditie staat ten dienste van uw welzijn.

U zit aan het strand of bij het zwembad. De zon gaat onder. Tijd voor een glas met vrienden. Wij presenteren u een cocktail, ideaal om ontspanning en gezelligheid samen te vieren. ’s Avonds geniet u, met vrienden of met het hele gezin, van de vrolijke sfeer, om later met plezier aan terug te denken.

De ideale plek om te ontspannen

Om heerlijk te ontspannen en nieuwe energie op te doen kunt u een bezoek brengen aan de hammams en spacentra en u laten masseren. Maar ook onze verfijnde gastronomie mag u in geen geval missen.

Geniet van een weldadige massage of van een authentieke hammam en ervaar een zalig gevoel van ontspanning. Ontdek de traditionele Marokkaanse behandelingen en onze exclusieve producten, zoals arganolie, honing en Alepzeep, die u zullen verkwikken. Laat u verwennen. U zult zich als herboren voelen.

Overal in Marokko kunt u tijdens uw verblijf, aan de kust of in het binnenland, genieten van een spa en in de zon tot rust komen in een bubbelbad. Door uw lichaam te verzorgen, verzorgt u ook uw ziel. Wij doen dat al sinds eeuwen. Arganolie, honing en Alepzeep, wij hebben wat u nodig hebt voor uw welzijn en sereniteit.

Natuurlijk gaat u zonnebaden en zalig nietsdoen. Maar misschien bent u ook nieuwsgierig en hebt u zin om de beschaving van Marokko en zijn levende cultuur te ontdekken. Culturele excursies, kennismaking met rustige sportactiviteiten, zoals een tocht per luchtballon boven onze prachtige landschappen, winkelen … Wij hebben u verrijkende activiteiten te bieden, vrijelijk en moeiteloos.

Aan tafel! Ontdek onze heerlijke tajines en couscous in al hun varianten, zoete pastillas met duif, zalig gebak, geroosterd vlees op de barbecue. Uw vakantie is ook een ontdekkingsreis voor de zintuigen en de smaakpapillen.