Recreatie & therapie

Marokko biedt sportliefhebbers een breed scala aan sport mogelijkheden: paardrijden, tennissen, golf en ski mogelijkheden in de hoge atlasgebergte of in ifrane, zin in een fietsavontuur op de mountainbike in atlas of ! Rotsklimmen in todra gorge tinghir. De uitgesleten kloven en steile rotswanden in zuid van het atlas gebergte zijn ideaal voor klimmers én wandelaars…

De atlantische kust staat garant voor uitgebreid scala aan watersportmogelijkheden. Met name de regio rond agadir en essauira heeft een naam op te houden als het gaat om watersport. U kunt hier verschillende vormen van watersport beoefenen zoals parasailing, waterskien en (wind)surfen. Bezoek marokko vertelt u hier graag meer over.

 

Spa, zand therapie in merzouga of zagora:

Marokko biedt een breed scala aan reizen en programma's voor conditieverbetering, afslanken, anti-stress, beauty en ontspanning, waaronder ook wandelprogramma's gecombineerd met arabische wellness.

Daarnaast is er ook kuur en zand therapie in het zuid van marokko voor serieuze medische klachten zoals spier- en gewrichtsklachten (reuma,…), rugklachten, ouderdomsklachten.

Er zijn reizen met een intensieve nederlandssprekende begeleiding en er zijn exclusieve, individuele reizen, waar gasten ongestoord en discreet hun eigen weg vinden.

Alle reizen programma’s staan onder medische controle. Het gaat tenslotte om uw gezondheid.

Voor meer informatie en indien u vragen hebt over deze reizen, staan wij u graag persoonlijk te woord.

 

Uw gezondheid, onze aandacht!