Rallye Classique Du Maroc

Cap Femina Aventure
9 september 2017
Marokko Totaal
13 september 2017

Rallye Classique Du Maroc

Een rally gewijd aan de mooiste auto’s

De Marokko Classic Rally is een auto race als geen ander. Kom rijd of cheer voor de vintage auto’s lijnen van hoogwaardige wegen die prachtige landschappen oversteken. Kijk hoe ze de weg opdoen en kilometers ophalen en geniet van het elegante silhouet van deze verzamelauto’s die concurreren in een evenement die elegantie met sportigheid verzoenen.

De zeven-traps race is alleen open voor voertuigen die zijn gebouwd tussen 1930 en 1985. Het doel is om de rally een zekere nostalgische allure te geven, met een vleugje van de verfijning die de rassen van vroeger zo charmant maakte. De gok heeft betaald: waarnemers en coureurs hebben deze week een bal van auto-themed activiteiten. Na het voltooien van 2.200 kilometer is de hoofdattractie het zevende en laatste podium. Het staat op een track en test de technieken van de concurrenten, terwijl het publiek wordt getrakteerd op een prachtig spektakel van brullende motoren en schreeuwende banden. De Marokko Classic Rally is een internationaal evenement gegarandeerd om de autoliefhebbers van de wereld te verrukken.

  • Datum: 10 t /m 16 maart 2018.
  • Locatie: Door Marokko.
BM
BM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *