Marokko Totaal

Rallye Classique Du Maroc
9 september 2017
50 jaar Toerisme met Marokko
13 september 2017

Marokko Totaal

Op 27 & 28 januari 2018 wordt in het Beursgebouw Eindhoven de beurs Marokko Totaal georganiseerd. Deze beurs biedt een overzicht van de Marokkaanse provincies, maakt zakelijke kansen inzichtelijk, maar laat bezoekers ook kennis maken met de cultuur, het reizen en culinaire hoogstandjes.

Doelstelling
De beurs Marokko Totaal heeft alles in huis om zowel de Nederlandse, de Belgische als de Marokkaanse bezoeker een sfeervol totaalbeeld te geven van het land Marokko. De groeiende zakelijke als consumenten interesse in Marokko krijgt middels deze beurs een platform.

Beursthema’s
De thema’s die tijdens Marokko Totaal aan de orde komen zijn heel divers. Om de bezoeker een totaalbeeld te geven van het echte Marokko bieden wij onder o.a. de thema’s:

  • Regio’s Marokko: Marokko kent twaalf regio’s met ieder een eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden voor zowel de zakelijke bezoeker als de consument.
  • B2B Marokko: Business tot Business kansen tussen Marokko en Nederland worden inzichtelijk gemaakt, met een focus op: Outsourcing, Offshoring en de maakindustrie.
  • Real Estate: De Real Estate markt in Marokko is booming, met interesse projecten en objecten in zowel de commerciële projecten als de 2nd Home markt.
  • Travel & Wellness: Zonovergoten stranden, de koningssteden, luxueuze resorts en de mooiste Hamams.
  • Art, Artisana & Cultuur: Made in Marokko, kunstnijverheid en zeer authentieke producten. Originele producten met hoge kwaliteitseisen.
  • Gastronomie: Geniet van de Marokkaanse keuken. Alle producten en gerechten zullen authentiek Marokkaans zijn.

Openingstijden:
Zaterdag             27 januari            10.00 – 17.00 uur

Zondag                28 januari            10.00 – 17.00 uur

Kortom: Het is een unieke gelegenheid om de nieuwe trends in verschillende sectoren bij te houden, En als op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe klanten in Marokko.

Locatie: Beursgebouw-Eindhoven
BM
BM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *